Data en locaties

Autstede organiseert haar weekenden op verschillende locaties in Nederland.

De komende Autstede weekenden zijn op de volgende data;

2024
– 22 – 24 maart 2024, Morgenrood, Oisterwijk
– 21 – 23 juni 2024, Het Zeehuis, Bergen aan Zee
– 1-3 november 2024, De Bosbeek, Bennekom

Direct aanmelden als vrijwilliger.
Direct aanmelden als gezin. 


De locaties

Voor de locaties wordt gebruik gemaakt van NIVON huizen. Dit zijn natuurhuizen die beschikken over een grote zaal waar gegeten en gedronken kan worden, en een kleinere zaal waar ouders samen kunnen komen. Ook is er in en rondom het huis alle ruimte voor diverse activiteiten. Er wordt geslapen in 2- 3 of 4 persoons slaapkamers. De kinderen slapen bij de eigen begeleider op de kamer (en/of bij een ander kind met begeleider). De ouders hebben hun eigen slaapkamer.

Onderstaand de verschillende locaties waar Autstede regelmatig plaatsvind.

De Bosbeek, Bennenkom

Nabij het Veluwse Bennekom en op steenworp afstand van Ede, Wageningen en Veenendaal ligt natuurvriendenhuis De Bosbeek. Het huis ligt midden in het bos, waar kinderen heerlijk veilig kunnen spelen op het eigen terrein. En binnen is er een speciale speelkelder aanwezig. 

https://nivon.nl/accommodaties/de-bosbeek/


Koos Voorrinkhuis, Lage Vuursche

Het natuurvriendenhuis Koos Voorrink ligt in bos op loopafstand van Lage Vuursche. Op het eigen terrein vinden kinderen veel leuke dingen zoals speeltoestellen, klimbomen, veel takken en andere bosattributen. Het huis zelf heeft een speelkelder.

https://koosvorrinkhuis.nivon.nl/


Het Zeehuis, Bergen aan zee

In Bergen aan Zee staat in een prachtig duinlandschap Het Zeehuis, op 500 meter van het strand. Midden in de duinen gelegen, dus voldoende speelplezier in het zand!

https://nivon.nl/accommodaties/het-zeehuis/


Morgenrood, OisterwijkEen mooie locatie in Brabant in de bossen.  Er is een kampvuurplaats, een speeltuin op het binnenterrein, een voetbalveld en er zijn genoeg takken om hutten van te bouwen. Op deze locatie zijn voor ouders ook fietsen te huur.
https://morgenrood.nivon.nl/


N.B.

  1. Alle weekenden vinden alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen.
  2. Momenteel zijn wij druk met een vorm vinden voor Autstede waarbij we ons kunnen houden aan de huidige aanbevelingen van het RIVM.

U kunt zich middels onderstaande link aanmelden voor de Autstede weekenden van 2022. Uiteraard zullen deze enkel doorgang vinden als dit veilig kan binnen de dan geldende aanbevelingen van het RIVM betreffende COVID-19.