Wie is Autstede

Autstede is een stichting zonder winstoogmerk welke mogelijk is door de inzet van onze grote groep aan betrokken vrijwilligers. Het bestuur van Autstede bestaat uit betrokken vrijwilligers met de nodige ervaring binnen de doelgroep. Hieronder stellen de leden van het bestuur en betrokken vrijwilligers zich voor.

Bram Baselmans – Voorzitter bestuur, Hoofd Recreatie

Hallo, mijn naam is Bram Baselmans. Sinds 2010 zet ik mij in voor Autstede. Eerst als kindbegeleider tijdens de weekenden, nu als voorzitter en hoofd recreatie. Voorafgaand aan een weekend bedenk ik verschillende activiteiten voor de kinderen. Daarnaast zorg ik ook voor een activiteit voor de ouders op de zaterdagavond. Tijdens het weekend begeleid ik de activiteiten en stuur ik de vrijwilligers waar nodig aan. Met zijn allen weten we er iedere keer weer een onvergetelijk leuk en leerzaam weekend van te maken waar we trots op mogen zijn!

Arjan van Gerner – Bestuurslid, Hoofd Ouders

Hallo, Ik ben Arjan van Gerner. Bij Autstede ben ik de contactpersoon voor de ouders, “Hoofd Ouders” noemen we dat.

Tijdens de weekenden zorg ik er voor dat het hen aan niets ontbreekt om te ontspannen en weer op krachten te komen. Buiten de weekenden ben ik bezig met het verwerken van de aanmeldingen. Ook beantwoord ik veel vragen die gesteld worden over de deelname aan de Autstede-weekenden.

Becky Methley – Bestuurslid, Penningmeester, Vertrouwenspersoon 

Hoi, ik ben Becky Methley en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als gespecialiseerd verpleegkundige.

Sinds 2014 ga ik mee met Autstede en vanaf 2020 ben ik penningmeester. Na mijn eerste weekend was ik zo enthousiast dat ik probeer alle weekenden in het jaar mee te gaan. Tijdens het weekend ben ik algemeen leiding en ondersteun Bram op de achtergrond zodat alle activiteiten tijdens het weekend soepel verlopen. Buiten de weekenden houd ik samen met Marjolein de website op orde.

Nicole Baselmans-Wijman – Bestuurslid, Hoofd Kinderen

Hallo, ik ben Nicole Baselmans. Sinds 2011 ben ik vrijwilliger bij Stichting Autstede. Bij Autstede ben ik de contactpersoon voor de vrijwilligers. In de voorbereidingen van het weekend leg ik de contacten met de vrijwilligers en zorg ik er voor dat er een goede kind- begeleider match gemaakt wordt. Tijdens het weekend ben ik ‘hoofd kinderen’ en zorg ik ervoor dat het met de kinderen en vrijwilligers goed blijft lopen. Mijn ervaring is dat de kinderen vaak de klik met hun begeleider al snel gevonden hebben en dat de kinderen groeien van de persoonlijke aandacht die ze krijgen gedurende het weekend.

Marjolein Rodermans – Bestuurslid, Hoofd Medicatie

Hoi, ik ben Marjolein Rodermans. Ik ga al heel wat jaartjes mee met Autstede, in 2007 ben ik voor het eerst als kindbegeleider een weekend mee geweest. In het dagelijks leven ben ik operatie assistent. Voorheen ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut en als begeleider van kinderen met ASS.

Bij Autstede ben ik na dat eerste weekend niet meer weg gegaan. Ik heb sindsdien maar een enkel weekend gemist. Sinds januari van 2013 ben ik hoofd medicatie en bestuurslid bij Autstede. Tijdens de weekenden zorg ik er onder andere voor dat de kinderen die dat nodig hebben hun medicatie krijgen en ook voor een eventuele pleister kun je bij mij terecht. Buiten de weekenden houd ik samen met Becky de website op orde. Elk weekend bij Autstede is enorm gezellig met alle kinderen, ouders en vrijwilligers

Milan Hogebrug – Vertrouwenspersoon

Hallo, mijn naam is Milan Hogebrug. Ik ben student en zie een toekomst in de pedagogiek, de jeugdzorg en/of de begeleiding van kinderen. Sinds juni 2019 ben ik kindbegeleider bij Autstede en sinds 2021 ook vertrouwenspersoon. Omdat ik Autstede geweldig vind, probeer ik er elk Autstede weekend bij te zijn. Naast Autstede ben ik ook groepsbegeleider bij andere organisaties met kinderen. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van een veilig en vertrouwd bandje met het kind. Ik zet mijn positieve energie in om bij te dragen aan een onvergetelijke ervaring voor alle betrokken.