Wie is Autstede

Autstede is een stichting zonder winstoogmerk welke mogelijk is door de inzet van onze grote groep aan betrokken vrijwilligers. Het bestuur van Autstede bestaat uit betrokken vrijwilligers met de nodige ervaring binnen de doelgroep.

Bram Baselmans – Voorzitter, Hoofd Recreatie

Hallo, mijn naam is Bram Baselmans. Sinds februari 2014 ben ik afgestudeerd als docent bouwtechniek. Al een aantal jaar zet ik mij in voor Autstede. Eerst als kindbegeleider tijdens de weekenden, nu als voorzitter en hoofd recreatie. Voorafgaand aan een weekend bedenk ik een leuk programma voor de kinderen en zorg ik voor een leuke activiteit voor de ouders op de zaterdagavond. Tijdens het weekend begeleid ik de activiteiten en stuur ik de vrijwilligers waar nodig aan. Met zijn allen weten we er iedere keer weer een onvergetelijk weekend van te maken waar we trots op mogen zijn!

Becky Methley – Bestuurslid, Penningmeester

Hoi, ik ben Becky Methley en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als gespecialiseerd verpleegkundige.

Sinds 2014 ga ik mee met Autstede en vanaf 2020 ben ik penningmeester. Na mijn eerste weekend was ik zo enthousiast dat ik probeer alle weekenden in het jaar mee te gaan. Tijdens het weekend ben ik algemeen leiding en ondersteun Bram op de achtergrond zodat alle activiteiten tijdens het weekend soepel verlopen.

Nicole Baselmans-Wijman – Bestuurslid, Hoofd Kinderen

Hallo, ik ben Nicole Baselmans-Wijman en zet me sinds 2011 in voor de weekenden van Stichting Autstede. In mijn dagelijks leven ben ik maatschappelijk werker.
Bij Autstede ben ik begonnen als kindbegeleider. Elk weekend is voor mij een uniek weekend waarbij ik samen met de kinderen en andere vrijwilligers er een ontzettend leuk en onvergetelijk weekend van maak.
Sinds 2015 ben ik vrijwilligerscoördinator, hoofd kinderen en tevens bestuurslid bij Austede. In de voorbereiding van het weekend benader ik samen met Nicole van Elten de vrijwilligers en zorgen we ervoor dat ieder kind een begeleider krijgt, die goed bij hen aansluit. Tijdens het weekend begeleid ik de vrijwilligers en ben ik het aanspreekpunt.

In het weekend is het voor mij belangrijk dat de kinderen genieten en het naar hun zin hebben. De klik met hun begeleider hebben ze vaak al snel gevonden en ik zie de kinderen groeien gedurende het weekend. Deze ervaringen maken dat ik met veel enthousiasme en energie het weekend begin en met voldoening het weekend afsluit en naar huis ga. Met natuurlijk alweer een blik op het volgende weekend!

Marjolein Rodermans – Bestuurslid, Hoofd Medicatie

Hoi, ik ben Marjolein Rodermans. Ik ga al heel wat jaartjes mee met Autstede, in 2007 ben ik voor het eerst als kindbegeleider een weekend mee geweest. In het dagelijks leven ben ik operatie assistent. Voorheen ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut en als begeleider van kinderen met ASS.

Bij Autstede ben ik na dat eerste weekend niet meer weg gegaan. Ik heb sindsdien maar een enkel weekend gemist. Sinds januari van 2013 ben ik hoofd medicatie en bestuurslid bij Autstede. Tijdens de weekenden zorg ik er onder andere voor dat de kinderen die dat nodig hebben hun medicatie krijgen en ook voor een eventuele pleister kun je bij mij terecht.

Elk weekend bij Autstede is enorm gezellig met alle kinderen, ouders en vrijwilligers