Wie is Autstede

Autstede is een stichting zonder winstoogmerk welke mogelijk is door de inzet van onze grote groep aan betrokken vrijwilligers. Het bestuur van Autstede bestaat uit betrokken ouders en vrijwilligers

Bram Baselmans – Voorzitter, Hoofd Recreatie

Hallo, mijn naam is Bram Baselmans. Sinds februari 2014 ben ik afgestudeerd als docent bouwtechniek. Al een aantal jaar zet ik mij in voor Autstede. Eerst als kindbegeleider tijdens de weekenden, nu als voorzitter en hoofd recreatie. Voorafgaand aan een weekend bedenk ik een leuk programma voor de kinderen en zorg ik voor een leuke activiteit voor de ouders op de zaterdagavond. Tijdens het weekend begeleid ik de activiteiten en stuur ik de vrijwilligers waar nodig aan. Met zijn allen weten we er iedere keer weer een onvergetelijk weekend van te maken waar we trots op mogen zijn!

Nicole Wijman – Bestuurslid, Hoofd Kinderen

Hallo, ik ben Nicole Wijman en zet me sinds 2011 in voor de weekenden van Stichting Autstede. In mijn dagelijks leven ben ik maatschappelijk werker.
Bij Autstede ben ik begonnen als kindbegeleider. Elk weekend is voor mij een uniek weekend waarbij ik samen met de kinderen en andere vrijwilligers er een ontzettend leuk en onvergetelijk weekend van maak.
Sinds 2015 ben ik vrijwilligerscoördinator, hoofd kinderen en tevens bestuurslid bij Austede. In de voorbereiding van het weekend benader ik samen met Nicole van Elten de vrijwilligers en zorgen we ervoor dat ieder kind een begeleider krijgt, die goed bij hen aansluit. Tijdens het weekend begeleid ik de vrijwilligers en ben ik het aanspreekpunt.

In het weekend is het voor mij belangrijk dat de kinderen genieten en het naar hun zin hebben. De klik met hun begeleider hebben ze vaak al snel gevonden en ik zie de kinderen groeien gedurende het weekend. Deze ervaringen maken dat ik met veel enthousiasme en energie het weekend begin en met voldoening het weekend afsluit en naar huis ga. Met natuurlijk alweer een blik op het volgende weekend!

We zien je graag bij Autstede!

Nicole van Elten – Bestuurslid

Marjolein Rodermans – Bestuurslid, Hoofd Medicatie

Hoi, ik ben Marjolein Rodermans. Ik ga al heel wat jaartjes mee met Autstede, in 2007 ben ik voor het eerst als kindbegeleider een weekend mee geweest. In het dagelijks leven ben ik operatie assistent in opleiding. Voorheen ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut en als begeleider van kinderen met ASS.

Bij Autstede ben ik na dat eerste weekend niet meer weg gegaan. Ik heb sindsdien maar een enkel weekend gemist. Sinds januari van 2013 ben ik hoofd medicatie en bestuurslid bij Autstede. Tijdens de weekenden zorg ik er onder andere voor dat de kinderen die dat nodig hebben hun medicatie krijgen en ook voor een eventuele pleister kun je bij mij terecht.

Elk weekend bij Autstede is enorm gezellig met alle kinderen, ouders en vrijwilligers.

Wilco Wagenvoort – Penningmeester

Hallo, ik ben Wilco Wagenvoort, sinds een aantal jaar ben ik de penningmeester van stichting Autstede. In mijn dagelijks leven werk ik in een supermarkt. Samen met Miranda en onze kinderen Mike en Dave gaan wij al heel lang mee als ouder en nu ook als leverancier en penningmeester.

Wij zijn als bestuur elke keer weer blij als er een weekend aan staat te komen. Dit is geweldig om te doen. Zeker met zo’n enthousiast team van vrijwilligers. De blije gezichten van kinderen zien en de complimenten van ouders horen is erg leuk. Er wordt regelmatig gezegd dat Autstede een heel positief virus is waar iedereen die een keer meegaat mee wordt besmet.

Ik ben zeker besmet! Autstede is geweldig om te doen